Foto’s en nog eens foto’s

Wel weer leuk om de foto’s uit te zoeken die we in Namibië gemaakt hebben maar het zijn er toch wel veel. Genieten van de mooie en bijzondere herinneringen bij elke foto. Alleen gaat het uitzoeken hierdoor niet snel. Het is ons wel gelukt om alvast een mooie selectie van 81 foto’s op onze nieuwe fotoalbumwebsite te plaatsen. Een soort korte samenvatting noemen we het maar. We hebben de selectie samen met een fotoselectie van Zuid-Afrika alvast op onze nieuwe fotoalbumwebsite “Mariëlle & Martijn fotografie – fotoalbums” geplaatst.
Het fotoalbum “2016 Namibië selectie” kan je hier vinden (menmfotos.mnmfotografie.nl/albums/2016-namibie-selectie/inhoud/menm-4423/) gebruik je pijltjestoetsen rechts of links om door de foto’s te bladeren. Je kan hier ook direct de diavoorstelling starten (door links bovenin op de “play-knop” te klikken start de diavoorstelling)(menmfotos.mnmfotografie.nl/albums/2016-namibie-selectie/inhoud/menm-4423/lightbox/). Kijk snel ! We zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe fotowebsite en de foto’s vinden. We zullen proberen snel weer een berichtje te plaatsen als er weer een nieuw album in de “Namibië reeks” geplaatst is.

MenM-6401
Hierboven een foto, ’s middags genomen bij de drinkplaats van een grote kudde olifanten op weg naar de drinkplaats om te drinken, wassen en te spelen.

Op onze nieuwe fotowebsite kunnen we onze foto’s beter presenteren en in de toekomst beter beveiligen. De nieuwe website biedt voor ons in de toekomst ook de mogelijkheid om foto’s te verkopen, afdrukken te laten bestellen en eventueel beveiligde fotoalbums aan te bieden en nog veel meer. Via onze website, www.menmfotografie.nl, kan je ook naar het album gaan. Kan je ook meteen weer even kijken naar “the best of …” foto’s van onze andere reizen en projecten.