Even tijd voor een verhaaltje

Eindelijk hebben we dan een lokatie waar we een fatsoenlijk bericht kunnen schrijven.
Tot nu toe worden we elke keer weer verrast. Elke keer als we denken dat het niet mooier kan worden blijkt dat toch zo te zijn. Inmiddels hebben we al heel wat beesten mogen bewonderen.
De tijgers in Tiger Canyon waren een fantastische ervaring. Vooral als je bedenkt dat er wereldwijd nog maar 1400 exemplaren in het wild leven. We hebben de meest prachtige foto’s kunnen maken.
In Isibindi Lodge hebben we in de ochtend een mooie game-drive gemaakt en kunnen genieten van o.a. zebra’s, giraffen, antilopen en gnoe’s. Het personeel was daar supervriendelijk en de lokatie en onze kamer was ongelofelijk. We waren samen met een stel uit Wales de enige gasten en hebben vreselijk gelachen met hun, maar ook met onze gids, die er alles aan deed om het je naar de zin te maken. Daarnaast was hij behoorlijk prettig gestoord.
Nu zijn we Leopard Mountain in het Zululand Rhino Park. Was het de dag voor we kwamen nog 37 graden, nu komt de temperatuur niet boven de 20 graden. we doen onze game-drives met kruiken en dekens. Maar ook dat is een leuke ervaring. Hier hebben we al ontmoetingen gehad met leeuwen, allerlei soorten reeën en antilopen.

20130922-141834.jpg
Vanmorgen tijdens de game-drive een olifant van heeeeeeel dichtbij kunnen bekijken. Onze kamer is super luxe en we hebben vanuit onze kamer (meer een soort huisje) prachtig uitzicht over de reservaat. Gisteren liepen er Nyala’s voor onze kamer en zojuist werden we vergezeld door drie wrattenzwijnen.

20130922-142037.jpg
Morgenochtend weer vroeg op voor nog een game-drive en dan weer door naar Saint Lucia.
Bijna elke ochtend gaat onze wekker om 05:30 maar het is het oooh zo waard. Zuid Afrika is echt geweldig, het is onmogelijk om niet verliefd te worden op dit land.