De tijgerwelpjes van Tiger Canyons

Het blijft een aandoenlijk gezicht; tijgerwelpjes. We hebben deze reis op de eerste plaats gemaakt om te kunnen genieten van het unieke moment dat we tijgerwelpjes konden gaan aanschouwen een fotograferen. We hebben de drie welpjes van Ussuri uitgebreid kunnen bekijken en fotograferen. De twee welpjes van Shadow hebben we helaas niet kunnen zien. Wel heeft Shadow ons even begroet.
JV en Megan hebben ons de kans gegeven om met twee tijgerwelpjes te mogen zwemmen en te mogen lopen. Wat is dat ook een fantastische ervaring geweest. De tijgerwelpjes Aurora en Kumba worden noodgedwongen met de hand grootgebracht. Daarom is het soms mogelijk om met ze te mogen zwemmen en of te wandelen. Wij hebben de kans gekregen om beide te mogen ervaren.

MenM_TB_01
MenM_TB_05
MenM_TB_07
MenM_TB_06
MenM_TB_10
Alle foto’s gemaakt door: Mariëlle en Martijn

Het eerder geplaatste bericht: “Ook de kleine dieren zijn we niet vergeten” hebben we aangepast. Niet alle namen stonden bij de foto’s. Tevens hebben we de Nederlandse namen tussen haakjes erbij vermeld. Het aangepaste bericht kan je hier nalezen (https://travelblog.mnmfotografie.nl/reizen/zuid-afrika_2014/ook-de-kleine-dieren-zijn-niet-vergeten/)