Tijgertjes en cheetha’s

Vier dagen Tiger Canyon achter de rug en nu weer terug In Johannesburg, dus weer bereik. We hebben vier ongelofelijke dagen achter de rug. We hebben gezwommen met de twee welpjes, twee mooie wandelingen met ze gemaakt en zijn een paar keer in onze enkels, armen en kont gebeten.

Gelukkig is het allemaal spel, maar je wordt wel overweldigd door de enorme kracht van zulke kleine beestjes. Die wil je echt niet meer aan je arm hebben hangen als ze een paar maanden ouder zijn. Daarnaast ook de wilde welpjes uitvoerig kunnen bewonderen, wat zijn ze toch schattig.

De cheeta’s van vorig jaar zijn inmiddels uitgezet in een stuk land van ruim 1000 hectare. Fantastisch om te zien hoe ze zich daar bewegen. Ook hen hebben we op meerdere dagen kunnen bewonderen.

Weer ontbeten op het plateau met het meest fantastische uitzicht dat je je kunt bedenken. Megan heeft er echt alles aan gedaan om ons onvergetelijke dagen te bezorgen. Helaas ligt Tiger Canyon vreselijk afgelegen en moesten we na het ontbijt van vanmorgen weer snel op pad om de 7 uur durende autorit terug naar Johannesburg te maken. Maar het was het waard. We hebben al enorm veel foto’s genomen.

Nu zitten we in ons (weet eigenlijk niet eens hoe ik het moet noemen) “hotel” in Johannesburg. Onze kamer is echt ongelofelijk zo groot. De slaapkamer is bijna even groot als onze benedenverdieping, een badkamer zo groot als onze woonkamer en een enorme walk-inn closet. Erg handig voor onze 2 koffers 😉 Morgen op weg naar ons eerste restcamp in het Kruger Park, maar nu eerst genieten van het enorme bad.