What’s new …

Deze keer, helaas geen aankondiging voor een nieuwe reis, maar een uitnodiging om onze vernieuwde websites te gaan bekijken.
De nieuwsbrieflezers is het misschien al opgevallen dat de nieuwsbrief er ‘anders’ uitziet en sommige mensen die kortgeleden op de www.menmfotografie.nl en of travelblog.menmfotografie.nl website(s) gekeken hebben is het misschien ook opgevallen dat deze in een ‘nieuw jasje’ gestoken zijn.
We hebben de websites een modernere ‘look’ gegeven en aantal ‘nieuwe technieken’ toegevoegd en de websites geschikt gemaakt om op een smartphone of tablet goed te kunnen bekijken. Met name de reisverhalen website (travelblog.menmfotografie.nl) was niet geschikt om op je smartphone of tablet te bekijken.
Verder hebben we de nieuwsbrieven in een ‘nieuw jasje’ gestoken, het nieuwsbrief inschrijfformulier en contactformulier aan de stijl van de website aangepast en we hebben nu ook onze eigen fotoalbum website (zoals Google foto’s / album). De nieuwe fotoalbumsite kun je hier (menmfotos.menmfotografie.nl) vinden.
Onze reisverhalen kunnen nu ook gedeeld worden op sociaal media of via e-mail. Kortom teveel om op te noemen dus ga snel kijken op www.menmfotografie.nl of menmfotos.menmfotografie.nl of travelblog.menmfotografie.nl